MICROBIOLOGÍA ALIMENTARIA (Rexistro nro. 612224)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00628nam a2200193 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 220512s sp ||||| |||| ||| ||spa d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal Z-2.935-94
ISBN
ISBN 8420007714
-- CIFP A CARBALLEIRA
CDU
CDU 641
MENCIÓN DE TÍTULO
Título MICROBIOLOGÍA ALIMENTARIA
Resto do título :1. Aspectos microbiológicos de la seguridad y calidad alimentaria
Autores / Bourgeois C.M.; Mescle J.F. , Zucca J. [coord.]
EDICIÓN
Edición 1ª Edición
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Zaragoza
Editorial : ACRIBIA S.A.
Data de publicación , 1994
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie MICROBIOLOGÍA ALIMENTARIA
Número de volume ; 1
-- OER003
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- Data non definida (008date1)
-- 1
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha Nota pública
          CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel Aula 2022-05-12 BIBLIOTECA 641 mic 641 BOU mic OER003000002206 2022-05-12 Prestable AULA 10

Coa tecnoloxía Koha