Usamos cookies para proporcionarlle os servizos que vostede solicita no noso sitio. Estos servizos incluen o inicio de sesión de usuario, configuración das preferencias de idioma e elementos de seguridade. Son esenciais para o correcto funcionamento da aplicación

Estou de acordo

Higiene de los alimentos (Rexistro nro. 611945)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00839nam a2200265 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 071207s1999 sp 001 0 spa d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal HU 446-1999
ISBN
ISBN 842000894X
-- BPO 0084785
-- BPO
CDU
CDU 61
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Johns, Nicholas.
-- 56735
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Higiene de los alimentos
Resto do título : directrices para profesionales de hostelería, restauración y catering /
Autores Nicholas Johns ; traducido por, Pedro Ducar Maluenda.
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Zaragoza :
Editorial Acribia,
Data de publicación D.L. 1999.
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión XX, 375 p. :
Outras características físicas il. ;
Dimensións 24 cm.
NOTA XERAL
Nota xeral Índices.
-- Bibliografía : p. 357-363.
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentos -
-- 56736
Subdivisión xeral Control.
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentos -
-- 56737
Subdivisión xeral Inspección técnica.
-- OER003
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Préstamos totais Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Data do último préstamo Tipo de ítem de Koha
          CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel Sala préstamo 2022-05-10 BIBLIOTECA 641 hig 1 641 JOH hig OER003000002170 2022-12-19 2022-11-04 Prestable

Coa tecnoloxía Koha