Manual de laboratorio de ciencia de los alimentos (Rexistro nro. 611948)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 01160nam a22003255 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 921105s1992 sp | |||| ||spa
-- bimoBNE19922004826
-- SpMaBN
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal Z 1526-1992
-- Oficina Depósito Legal Zaragoza
ISBN
ISBN 8420007315
-- (OCoLC)43752012
-- SpMaBN
-- SpMaBN
-- rdc
-- spa
-- eng
CDU
CDU 543:641.1(075.6)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Ott, Dana B.
-- 56742
TÍTULO UNIFORME
Título uniforme Applied food science laboratory manual
-- Español
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Manual de laboratorio de ciencia de los alimentos
-- [Texto impreso]
Autores Dana B. Ott ; traducción a cargo de Concepción Díaz de Villegas Soláns, Álvaro Rodríguez Sánchez Arévalo
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Zaragoza
Editorial Acribia
Data de publicación D.L. 1992
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión VIII, 223 p.
Outras características físicas il.
Dimensións 24 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Índice
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentos
-- embne
-- 56743
Subdivisión xeral Análisis
Subdivisión de forma Manuales de laboratorio
-- OER003
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
-- 1 2
-- M-BN
-- BNMADRID
-- 9/16552
-- SG_RECOLET
-- Z 1526-1992
-- M-BN
-- BNALCALA
-- AHM/131489
-- SALA_ALC
-- M-BN
-- BNALCALA
-- DL/452530
-- CONSERVACI
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel Sala préstamo 2022-05-10 BIBLIOTECA 641 man 641 OTT man OER003000002172 2022-05-10 Prestable

Coa tecnoloxía Koha