Composición y calidad nutritiva de los alimentos. (Rexistro nro. 608922)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 00509nam a2200169 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 160609s2010 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL | |
Número de copyright ou de depósito legal | M-21377-2010 |
ISBN | |
ISBN | 9788498353471 |
CDU | |
CDU | 61.4 |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Composición y calidad nutritiva de los alimentos. |
Número de parte ou sección da obra | . Tomo II |
Nome de parte ou sección da obra | Tratado de Nutrición |
Autores | / Ángel Gil |
EDICIÓN | |
Edición | 2ªEdición |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | Madrid |
Editorial | : Panamericana |
Data de publicación | ,2010 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 786 |
MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Tratado de Nutrición |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Fonte de clasificación ou esquema | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da signatura que identifica ao exemplar | Sinatura completa | Código de barras | Data da última consulta | Número de volume | Tipo de ítem de Koha | Nota pública |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel | CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel | Aula | 2016-06-09 | Fondos Biblioteca | 613.4 | tra | 613.4 GIL tra | OER003000000535 | 2022-03-31 | 1 | Prestable | Departamento de Sanitaria,Ciclo de Dietética(Aula |