TECNOLOGIA DEL PROCESADO DE LOS ALIMENTOS: PRINCIPIOS Y PRACTICAS (Rexistro nro. 332963)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00397nam a2200145 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 991231s1994 sp g spa
ISBN
ISBN 842000748x
CDU
CDU 641
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa FELLOWS, P.
MENCIÓN DE TÍTULO
Título TECNOLOGIA DEL PROCESADO DE LOS ALIMENTOS: PRINCIPIOS Y PRACTICAS
EDICIÓN
Edición 1
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación ZARAGOZA
Editorial :ACRIBIA
Data de publicación ,1994
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Nota pública Fonte de clasificación ou esquema Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa
        CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel Aula 2022-05-11 BIBLIOTECA OER003000002183 2022-05-11   Prestable AULA 10   641 tec 641 FEL tec
        IES Monte Castelo IES Monte Castelo Sala préstamo 1899-12-31 Fondos Biblioteca LED003000004093 2022-01-25 1 Prestable SAUD.AM        

Coa tecnoloxía Koha