TECNOLOGIA DEL PROCESADO DE LOS ALIMENTOS: PRINCIPIOS Y PRACTICAS (Rexistro nro. 332963)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 00397nam a2200145 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 991231s1994 sp g spa |
ISBN | |
ISBN | 842000748x |
CDU | |
CDU | 641 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | FELLOWS, P. |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | TECNOLOGIA DEL PROCESADO DE LOS ALIMENTOS: PRINCIPIOS Y PRACTICAS |
EDICIÓN | |
Edición | 1 |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | ZARAGOZA |
Editorial | :ACRIBIA |
Data de publicación | ,1994 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Código de barras | Data da última consulta | Número de volume | Tipo de ítem de Koha | Nota pública | Fonte de clasificación ou esquema | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da signatura que identifica ao exemplar | Sinatura completa |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel | CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel | Aula | 2022-05-11 | BIBLIOTECA | OER003000002183 | 2022-05-11 | Prestable | AULA 10 | 641 | tec | 641 FEL tec | ||||||
IES Monte Castelo | IES Monte Castelo | Sala préstamo | 1899-12-31 | Fondos Biblioteca | LED003000004093 | 2022-01-25 | 1 | Prestable | SAUD.AM |